Έλενα Τσαγκρινού και Δημήτρης Ταταράκης – Τελικά η ζωή συνεχίζεται

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν άκουσα για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο το κομμάτι της Άννας Βίσσης “Ωρα να φεύγω” αναρωτήθηκα τι ακριβώς ήταν αυτό που άκουγα. Στίχοι όπως “είδα νερά να καίγονται” και “είδα αόρατους να φαίνονται” μου φάνηκαν αρκετά αινιγματικοί και αποτέλεσαν ένα από τα ερείσματα που με ώθησαν στον χώρο της αναζήτησης.

Σχετικά πρόσφατα λοιπόν, παρόμοια συναισθήματα με κατέκλυσαν όταν άκουσα το κομμάτι “Τελικά η ζωή συνεχίζεται” της Έλενας Τσαγκρινού και του Δημήτρη Ταταράκη. Οι στίχοι αναφέρονται μεταξύ άλλων σε παράδεισο που κερδίζεται πριν από τον γκρεμό ενώ το μουσικό βίντεο καθιστά σαφές περί τίνος πρόκειται. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως συμβολικό.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση του ίδιου του κομματιού, θεωρώ ενδιαφέρον να ασχοληθούμε με την σταδιοδρομία της Έλενας Τσαγκρινού και του Δημήτρη Ταταράκη ώστε να κατανοήσουμε τις ευρύτερες πτυχές του θέματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το περιεχόμενο του άρθρου δεν είναι τίποτα παραπάνω από προσωπικές εικασίες. Υπάρχει πιθανότητα να μην ισχύουν αυτά που θα διαβάσετε. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει έστω και μια δόση αλήθειας, διερευνήστε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού

Κάποιοι την γνώρισαν μέσω του τραγουδιού “El Diablo” που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision το 2021. Στην πραγματικότητα όμως δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στη μουσική βιομηχανία.

Ουσιαστικά η καριέρα της ξεκίνησε όταν εντάχθηκε στο συγκρότημα Otherview το 2014. Το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησαν μαζί είναι το “What You Want”. Πρόκειται για ένα αρκετά συμβολικό κομμάτι που μας βάζει κατευθείαν στο ψητό.

Στο μουσικό βίντεο του κομματιού “What You Want”, o Βασίλης Κουμεντάκος και ο Δημήτρης Ίσαρης, τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, παρακολουθούν τη διαφήμιση μιας μαγικής κούκλας με την ορθογραφία “Magik Dawl”, η οποία πιθανότατα έχει διπλό νόημα, Dawl = Deal/Doll και φέρνει κάπως στην μαγεία του Κρόουλι. Φυσικά, όπως θα έκανε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, την παραγγέλνουν.
Αποδεικνύεται ότι η κούκλα έχει όντως μαγικές ιδιότητες. Ό,τι της κάνουν το παθαίνει και η Έλενα η οποία βρίσκεται μέσα στην τηλεόραση. Φαίνεται να το απολαμβάνουν και την περνάνε από διάφορα βασανιστήρια : τη βουτάνε στο νερό, της βάζουν φωτιά, κτλ…

Όλα τα παραπάνω συμβολίζουν τον νοητικό έλεγχο Monarch (MK-ULTRA). Οι κούκλες συχνά αντιπροσωπεύουν τις πολλαπλές προσωπικότητες των νοητικών σκλάβων ενώ οι τραυματικές εμπειρίες είναι απαραίτητες για να επιτευχθεί η διάσχιση της προσωπικότητας.

“Η βάση της επιτυχίας του προγραμματισμού Monarch είναι η δημιουργία διαφορετικών προσωπικοτήτων ή κομμάτια προσωπικοτήτων αποκαλούμενα alters τα οποία δεν γνωρίζουν το ένα το άλλο, αλλά μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του σώματος σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Τα χτισμένα με τραυματικές εμπειρίες τείχη της αμνησίας, σχηματίζουν μια προστατευτική ασπίδα, η οποία εμποδίζει την αποκάλυψη της ταυτότητας των βασανιστών και δεν επιτρέπει στις εμπρόσθιες προσωπικότητες (οι οποίες ελέγχουν το σώμα το μεγαλύτερο διάστημα) να γνωρίζουν πώς λειτουργεί το σύστημά με τους alters. Η ασπίδα αυτή τους επιτρέπει να ζουν και να εργάζονται με άλλους ανθρώπους παραμένοντας απαρατήρητοι.”

[Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave]
Στο τέλος η Έλενα βγαίνει από την τηλεόραση κρατώντας δύο κούκλες. Ήρθε η σειρά της να ελέγξει τους χειριστές της. Κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο, στον προγραμματισμό Monarch συχνά οι χειριστές είναι και οι ίδιοι υπό την επήρεια νοητικού ελέγχου.

Προσπερνάω τα επόμενα κομμάτια της, αν και μερικά έχουν αρκετό ενδιαφέρον όπως το “Πάμε Απ’ Την Αρχή” που είναι και το πρώτο της σόλο κομμάτι, και πάμε στο κομμάτι που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision 2021 : El Diablo.

Το τραγούδι προκάλεσε πικοίλες αντιδράσεις, κυρίως απο την Εκκλησία της Κύπρου. Σύμφωνα με τους στοίχους του κομματιού, η Έλενα “αγαπά τον διάβολο” και του “δίνει την καρδιά της”.

Όσον αφορά το πραγματικό νόημα των στίχων έχουν δοθεί αρκετές εξηγήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με σατανισμό αλλά με τοξικές σχέσεις. Είναι όμως όντως έτσι; Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τους στίχους η Έλενα δεν φαίνεται να υποφέρει, αντιθέτως μάλιστα τα περνάει μια χαρά με τον διάβολο.

Η Έλενα σε παρόμοια στάση με τον Μπαφομέτ στην περίφημη απεικόνιση του “Οία τα άνω, τοιαύτα τα κάτω”
To El Diablo στα MAD VMA 2021. Πίσω απο την Έλενα κρύβεται ο διάβολος (κυριολεκτικά) και κάνει ένα σωρό συμβολικές χειρονομίες. Να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη εμφάνιση παίρνει μέρος και ο Δημήτρης Ταταράκης.

Στην εξαιρετική ανάλυση του VigilantCitizen, όπως πολύ σωστά θέτει ο αρθρογράφος, το κομμάτι είναι ξενόφερτο και μάλλον πρόκειται για προβοκάτσια εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Κύπρου.

To El Diablo εμφανίστηκε και στα billboards της Times Square στη Νέα Υόρκη με αφορμή την παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

Συνεχίζουμε με τo MadWalk 2021. Τα Mad VMA και το MadWalk, δύο από τα σημαντικότερα μουσικά events στον ελλαδικό χώρο, συνδέονται άρρηκτα με σατανικά τελετουργικά και περνάνε μηνύματα που συμβαδίζουν με την ατζέντα της Ελίτ.

Η Ιωάννα Τούνη τραγουδάει μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού το “Σαββατόβραδα” σε άψογο playback. Παρατηρήστε το δυαδικό ριγέ μοτίβο του φορέματος της Έλενας. Έχουμε και πάλι να κάνουμε με νοητικό ελέγχο.
Μήπως το παράκαναν λιγάκι;

Κλείνοντας με την Έλενα, ας αναλύσουμε μερικές φωτογραφίες παρμένες από το προφίλ της στο Instagram.

Αγγελούδια και πεταλούδες “Μονάρχης”. Οι πεταλούδες Μονάρχης είναι σήμα κατατεθέν του νοητικού ελέγχου Monarch.
Οι πεταλούδες βρίσκονται παντού στο προφίλ της.
Ο συμβολισμός του ενός ματιού συνοδευόμενος από τον Παντεπόπτη οφθαλμό. Όπως φαίνεται στα σχόλια, κάποιοι έχουν… κάτι ψιλιαστεί.

Κατά κάποιο τρόπο η Έλενα Τσαγκρινού φαίνεται “διαφορετική” ανάλογα με την περίοδο που διανύει στη ζωής της. Αν υποθέσουμε ότι όλες οι παραπάνω εικασίες ισχύουν, θα μπορούσε να πρόκειται για επακόλουθο της διάσχισης της προσωπικότητας;

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ταταράκης

Στο διαδίκτυο υπάρχουν σχετικά λίγες πληροφορίες όσον αφορά τον Δημήτρη Ταταράκη. Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι αρχικά έκανε καριέρα ως μοντέλο ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε και το πρώτο του τραγούδι “Είμαι για τα δύσκολα”. Αρκετά σύντομα συνεργάστηκε και με την Τσαγκρινού. Να σημειώσουμε επίσης ότι ήταν ενεργό μέλος του καναλιού “frat αβγδ” στο YouTube αλλά πλέον έχουν κατέβει όλα τα βίντεο.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται στην πλειοψηφία τους από το Instagram.

Αναρωτιέστε πως στράφηκαν πάνω του τόσο γρήγορα τα φώτα της διασημότητας; Ιδού η εξήγηση : το σύμβολο του ενός ματιού με το δεξί του χέρι και του 666 με το αριστερό.

Αυτό που παρατηρούμε ψάχνοντας το παρελθόν του, είναι ότι σταδιακά η εικόνα του Δημήτρη εξελίσσεται. Άνετα θα έλεγε κανείς ότι είναι μέλος του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ+ αν δει κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες και εμφανίσεις του, αν και απ’όσο είναι γνωστό ήταν σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου για αρκετά χρόνια και οι σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν αφήνουν χώρο στην αμφιβολία, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς.

Ο Δημήτρης ποζάρει όπως ο ναύτης στην ταινία “Ο Καυγατζής”. Το πρωτότυπο όνομα της ταινίας είναι “Querelle”, όπως αναγράφεται στην εικόνα. Στη συγκεκριμένη ταινία, ο Querelle είναι ένας ναύτης με αμφισεξουαλικές προτιμήσεις.
Ο Ταταράκης με την Τσαγκρινού στα MAD VMA 2021 (στιγμιότυπο από το Youtube).

Οι απόκρυφοι συμβολισμοί δεν λείπουν από τις υπόλοιπες φωτογραφίες του στο Instagram.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο κεραυνός πάνω δεξιά σε συνδυασμό με το αιλουροειδές μοτίβο υποδηλώνει Kitten Programming (περισσότερα στη συνέχεια) και συμβολίζει τα ηλεκτροσόκ που είναι απαραίτητα για την επίτευξη του νοητικού ελέγχου.
Μια εικόνα χίλιοι συμβολισμοί. Παρατηρήστε το 666 στο μέτωπο της Μέδουσας. Όπως προκύπτει από την περιγραφή στο Instagram, τη συγκεκριμένη εικόνα τη σχεδίασε ο “larrys_zorpidis“ το προφίλ του οποίου στο Instagram είναι ιδιαίτερα συμβολικό.

Δεν θα αναφερθώ περαιτέρω στον Δημήτρη Ταταράκη. Το πιθανότερο είναι ότι, όπως και η Τσαγκρινού, είναι και αυτός άλλη μια “μαριονέτα”, η οποία ενδέχεται να συμβάλει μελλοντικά στην gender-blurring agenda.

Ανάλυση του κομματιού

Όπως παρατηρείται ενίοτε σε τέτοιου είδους κομμάτια (για παράδειγμα στο “Υπάρχει Ζωή” της Δέσποινας Βανδής), οι στίχοι αναφέρονται σε μια ερωτική σχέση αλλά το πραγματικό νόημα είναι βαθύτερο από το φαινομενικό.

Στο μουσικό βίντεο (το οποίο για κάποιον λόγο είναι ασπρόμαυρο) υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες οι οποίοι δεν εμφανίζονται ποτέ ταυτόχρονα με την Έλενα ή τον Δημήτρη (εκτός απ’όταν βγαίνουν στα “παράθυρα”), κάτι το οποίο ενδεχομένως μας παραπέμπει στις προσωπικότητες-alters που συνδέονται με τον νοητικό έλεγχο.

Σε ένα από τα αρχικά πλάνα εμφανίζεται ο Δημήτρης Ταταράκης ο οποίος φοράει ένα κόκκινο σακάκι πάνω από ένα γυναικείο αιλουροειδές φόρεμα.

Όπως έχω ήδη προαναφέρει, το αιλουροειδές φόρεμα παραπέμπει στον νοητικό έλεγχο τύπου Kitten Programming.

Τα κύματα ΒΉΤΑ ανήκουν στον “σεξουαλικό” προγραμματισμό (σκλάβου). Αυτός ο προγραμματισμός εξαλείφει όλες τις επίκτητες ηθικές πεποιθήσεις και διεγείρει το πρωτόγονο ένστικτο, αφαιρώντας κάθε αυτοσυγκράτηση. Σε αυτό το επίπεδο μπορούν να δημιουργηθούν alters τύπου “Γάτας”. Γνωστός και ως προγραμματισμός Γατακιών (Kitten programming), πρόκειται για το πιο ορατό είδος προγραμματισμού, καθώς ορισμένες γυναικείες διασημότητες, μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν υποβληθεί σε αυτό το είδος προγραμματισμού. Στη δημοφιλή κουλτούρα, τα ρούχα με μοτίβα αιλουροειδών συχνά υποδηλώνουν τέτοιο προγραμματισμό.

[Προέλευση και τεχνικές του νοητικού ελέγχου Monarch]

Λίγο αργότερα εμφανίζεται η ‘Ελενα Τσαγκρινού ντυμένη στα λευκά, ενώ ο Δημήτρης είναι πλέον στα μαύρα.

Φωτογραφίες από το Instagram. Στην πρώτη φαίνεται το κόκκινο χρώμα, ενώ στη δεύτερη, αν και ασπρόμαυρη, αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι το σακάκι είναι μαύρο. Παρατηρήστε τη χειρονομία στην πρώτη φωτογραφία.

Αυτές οι εναλλαγές χρωμάτων είναι παρόμοιες με αυτές που έχω αναλύσει στο άρθρο “Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου” του Σάκη Ρουβά. Το κόκκινο συσχετίζεται με τελετουργική μύηση ενώ το μαύρο σημαίνει ότι η “μεταμόρφωση” τελείωσε.

Ο Δημήτρης είναι πλέον έτοιμος να λάβει το μήλο που του προσφέρει η Έλενα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το μήλο αναπαριστά τον απαγορευμένο καρπό που προσφέρει η Εύα στον Αδάμ στον Κήπο της Εδέμ.

Το ρεφρέν που ακούγεται κατά τη διάρκεια αυτού του πλάνου αποκτάει άλλη διάσταση :

Τελικά η ζωή μπροστά συνεχίζεται
Κι ο παράδεισος πριν απ’ το γκρεμό
Θα κερδίζεται

Το μήλο είναι σύμβολο με πλούσιο συμβολισμό ανά την ιστορία και τους πολιτισμούς και δεν είναι τυχαίο ότι το συναντάμε τόσο συχνά.
Σε περίπτωση που είχαμε αμφιβολίες, ορίστε πάλι το μήλο αλλά κρύβοντας ταυτόχρονα το ένα μάτι (σχηματίζοντας το σύμβολο του ενός ματιού).

Παρατηρήστε καθόλη τη διάρκεια του βίντεο απεικονίζονται μόνο δύο χρώματα, το κόκκινο και το κίτρινο. Το κόκκινο είναι μέρος του διαφημιζόμενου προιόντος οπότε ενδέχεται να εμφανίζεται λόγω της σύμβασης με την διαφημιζόμενη εταιρία. Το κίτρινο όμως δεν έχει σχέση με διαφήμιση και εμφανίζεται σε διάφορα πλάνα. Για ποιόν λόγο δίνεται έμφαση στο συγκεκριμένο χρώμα; Ομολογώ ότι δεν έχω κάποια σαφή εξήγηση καθώς οι ερμηνίες δύναται να είναι πολλές.

Ωστόσο αν λάβουμε υπόψη το ευρύτερο νόημα του κομματιού, ίσως το κίτρινο να σχετίζεται με τον απαγορευμένο καρπό του προπατορικού αμαρτήματος διότι πρόκειται για διχασμένο χρώμα που αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα τόσο το Καλό όσο και το Κακό.

“Σύμφωνα με τη Βίβλο, όταν ο Θεός τοποθέτησε τους πρωτόπλαστους στον κήπο της Εδέμ, τους επέτρεψε να τραφούν από όλους τους καρπούς αυτού του κήπου, εκτός από τον καρπό του λεγόμενου δέντρου της Γνώσης του Καλού και του Κακού, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο του Κήπου.”

[Wikipedia]
Έχoντας γευτεί τον απαγορευμένο καρπό, ο Δημήτρης και η Έλενα πλέον σχεδόν γυμνοί όπως ο Αδάμ και η Εύα, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τον παράδεισο και υψώνουν τα χέρια τους στον ουρανό.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η κλασική τοποθέτηση προϊόντος κρύβοντας το ένα μάτι.

Το σύμβολο του ενός ματιού δίνει το παρόν καθόλη τη διάρκεια του βίντεο. Ο Δημήτρης και η Έλενα δεν χάνουν ευκαιρία να κρύψουν το ένα μάτι, έτσι για να θυμόμαστε ποιος κρύβεται πίσω απ’όλα αυτά.

Πριν κλείσουμε την ανάλυση, ας αναφερθούμε εν συντομία και στους στίχους. Πέρα από τη “βιβλική” τους επιρροή (“κιβωτός”, “άγγελος”, “ψυχή”, “θαύματα”, “παράδεισος”), μαρτυρούν την απογοήτευση προς τον Θεό (“σκάρτο καλοκαίρι”, “δηλητήριο εν τέλει”…) και την εύρεση της ευτυχίας κάπου αλλού.
Ο στίχος “Μα η ψυχή μου μονάχα δική μου κανείς μέσα εδώ” ενισχύει αυτή την εντύπωση, υποδηλώνοντας την απομάκρυνση από την θρησκεία και κατά πάσα πιθανότητα την αποδοχή του σατανισμού.

Επίλογος

Η Έλενα Τσαγκρινού “δάγκωσε” πρώτη το μήλο παραπλανημένη από το φίδι, το οποίο φυσικά δεν φαίνεται σε κανένα πλάνο ακριβώς όπως και η ελίτ που κινεί τα νήματα, και έπειτα έπεισε τον Δημήτρη να το γευτεί και ο ίδιος. Με άλλα λόγια πούλησαν την ψυχή τους για να αποκτήσουν διασημότητα.

Κέρδισαν τον παράδεισο τελικά; Κρίνοντας από την την πλύση εγκεφάλου που φαίνεται να έχουν υποστεί και οι δυο τους, η απάντηση είναι μάλλον αποφατική… Άλλωστε αυτός είναι ο πραγματικός στόχος του σατανισμού : Η απομάκρυνση από τον Θεό, η χειραγώγηση, το ψέμα και εν τέλει η απώλεια της ψυχής.

Σχολιάστε

Loading...